Förkänning

6:24 vaknar jag av två “dunk dunk” mot dörr ljud. Samma slags förkänning som jag fått två gånger förut när något sen har hänt. Nu i båda öronen. Tolkar det som: b sa alternativt G sa. Från båda håll tolkar jag ljudet som.

Kan ni koppla: b sa eller G sa? Associerat med ljud med dunk dunk av hand mot dörr??? Manuellt, eftersom det var ett mänskligt ljud, dvs. inte artificiellt som förra gången, utan manuellt, dvs. inte industriellt ljud. Två handslag hårt.

Så vad betyder allt detta? Kommer något hända någonstans igen? Var? Hjälp mig tolka. Jag kan ju inte ringa någon. Skriver det här.  Gammaldags förkänning kallas det. Helt värdelöst i dagens tid. Ni får tolka resten, för jag vet inte. Jag hoppas jag har fel om att det är en förkänning. Jag hoppas inget händer.

G=Gata fast denna gång med stort G, som i ett namn. G för en plats? Ett namn? Alternativt litet b… som i bio? Kan stå för många saker: biologi, bio, bro, bil, box, bly, bomb… jag vet inte.

Om bio, kanske något med “film”? Mycket kan associera till bio, allt fr reklam för film, en reklamfilm, en filmaffisch, ja mycket. Associerar vi det med gammaldags, så tänker jag på ett museum eller historisk plats. Om med biologi…

Om bly, då associerar jag det med vapen. Om bro, en plats med en bro? Box? Vad kan vara en plats som associeras med en box?

Jag vet inte. Jag är inte så duktig på att tolka en förkänning. Tänkte hjälpa till nu, för att se om det hjälper, ifall det nu är en “förkänning”. Jag tvivlar alltid på mig själv, fastän jag känner på mig med skräck att något kommer hända, frågan är bara var? Hördes ju i båda öronen. Känns som bio, där är det stereoljud. Alt. konsert i en box. Globen stämmer in på på både b och G och box och bro. Känns inget vidare. Däremot stämmer den dåligt in på manuellt ljud hand mot dörr ljudet. Kan ju stå för ett annat land. Great britain innehåller ju både ett stort G och ett litet b. Stämmer ju också in. Vad kan ett litet s då stå för?

Categories:

1 Comment

Comments are closed.