Just nu är jag på “hatläge” för beskedet “obehörig”

Jag har sett beskeden på Antagningen och jag hatar universitetet. Imorgon ska jag försöka hitta en undangömd plats på praktiken och ringa och skrika åt universitet. Okej, kanske inte skrika, men risken finns. Jag är så förbannad. Det står “obehörig” i  beskedet. Hur kan jag vara obehörig om förkunskapskravet är 60hp i ämnet? Jag har nästan dubbla poängen för motsvarande kurser, varav 60hp renodlade inom ämnet. Andra kravet är andra kurser om 60hp. För helvete. Det har jag. Visst är jag behörig. Detta land… SVERIGE! HATAR BYRÅKRATIN!

Jag är så trött på inkompetenta som inte klarar av att läsa betygsutdragen! Jag har massor att göra. Jag har praktik, jag 3 hemtentor. Jag är så trött! GE MIG MIN UPPSATS! Ändra beslutet. Jag orkar inte med er längre, byråkratdjävlar. Ni driver med mig eller? Gör Sverige så här bara för att djävlas? JAG ORKAR INTE HÅLLA PÅ OCH BRÅKA! GE MIG min kurs. NU! VARFÖR BRÅKAR SVERIGE MED MIG? Är detta sättet ni väljer att bråka på??? Hoppas ni ruttnar inombords av dåligt samvete.

Ju mer ni bråkar med mig, desto mer bråkar jag med er. Karma.

Ursäkta mitt ovårdade språk. Men jag var tvungen och skriva av mig. Ni har bråkat med mig hela mitt liv. Ni har bråkat med mig på universiteten nu i ett år om mitt ämne. SLUTA BRÅKA med mig, Sverige har misshandlat mig i skolan och i yrkeslivet och förstört min barndom och mitt yrkesliv och så väljer ni att bråka med mig? Ge mig examen i mitt ämne! NU! Allt annat är skit. Ska barn, som Sverige lämnat i utanförskap, aldrig få uppfylla sina drömmar? Inte ens på pappret? Sverige är ett skitland.

Categories: