Tomma ord i Melodifestivalen

Jag var på repetitionen av Melodifestivalen, den som sänds i dagens TV. William Spets säger fina ord, om att alla borde bli accepterade som de är. Tomma ord, jag kan ärligt talat inte säga att jag varken accepterats som jag är varken som barn eller vuxen i det svenska samhället. Så för mig är det bara tomma ord, även om jag tycker att det borde vara så, så är det inte så. Det är bara en fejkad fasad icke applicerbar på svenska folkets generella normset. William kanske accepterar alla, men allt för få ute i det svenska samhället lagom gör inte detta, tyvärr. Är du inte är som den generella svenska normen, så är du inte accepterad. Så är det allt för ofta för de som inte är den generella svenska normen.

Meet the robots – the general Swede. Boring, has no opinion than the wanted, always correct, with no “jävlar anamma”, just plain people, with the “lagom” normset, that doesn’t come off as colorful or diversified in norms.

Att gå på Melodifestivalen är bortkastade pengar. Det är bara en TV-sändning, skapad för TV-publiken. Gå inte dit, det är verkligen bara bortkastade pengar, om du jämför med en konsert för publiken, där publiken är i fokus för föreställningen. Med ryggen vänd mot publiken presenterade presentatörer allt för ofta olika saker. På trappan stod också artisterna vända med ryggen mot publiken. Framför publiken var en jättekamera, som kunde åka ut och in jättelångt. Den skymde i stort sett scenen, så att du inte såg ett skit. Det blir ju bra bilder, för kameran har ju första parkett och ser ju allt, perfekt för dig i TV-soffan. Så stanna hemma, slösa inte pengar på några Melodifestivaler, det är inte värt pengarna, för du ser inget i princip. Nej, jag fick biljetterna helt gratis, så visst kunde jag gå dit. Titta på repetitionen och sedan gå hem och se reprisen… *fniss*, öh, nåväl, jag vet inte “live framträdandet”, men för mig är mycket en repris, då jag redan vet vad som kommer. Trodde faktiskt inte att kameran skulle skymma hela scenen hela tiden, men den verkade lika stor som en oljepump i Mellanösterns öken. Detta var min första Melodifestival “for real”, men det blir inga fler, om jag inte blir bjuden gratis. Men jag kommer inte betala ett skit för att se Melodifestivalen i verkligheten.

Categories: Tags: , , , , , , , , , , , , , ,