Vild biljakt i Västerort

På cykelvägarna rusade både polisens civila vita bil och en silverfärgad Audi med tre män fram i Västerort. Utan omtanke om hundägare ute och rastar hundar, om lekande barn, färdades både männen och poliserna i hög hastighet på en cykelväg i Västerort, Stockholm. Det hela slutade abrupt, då en av bilarna, osäkert vilken, kraschade in i bil i slutet av Cykelvägen, där en vanlig gata löper fram. Den stackars villaägarens bil var helt sönderkörd, mycket sannolikt av polisbilen, då svaret om vem som körde på var mumlande från vederbörande poliser i polisbilen, enligt vittnen. Tyvärr såg inte vittnet vem som körde på bilen.

Jag undrar hur polisen tänkte, som satte fart efter Audin med tre afrikaner på en cykelväg. Där borde polisen gett upp. Kört runt, för det finns få vägar ut där de befann sig, oavsett färdväg. Poliserna och afrikanerna satte liv på spel. På platsen finns katter och hundar, barn och vuxna, ofta på promenad. Alla satte liv på spel. Polisen borde agerat föredömligt. Nu är en oskyldig villaägares bil demolerad pga. denna biljakt. Jag är så besviken på ordningsmakten. Så besviken.

Uppdatering: Det var polisen som tog notan för reparationen av bilen, så jag utgår från att det var polisen som körde på villaägarens bil.

Categories: Tags: , , , , , , , , , , ,