Svenska byråkraternas idioti

Jag undrar vilka dem är, dem som arbetarArbetsförmedlingar och A-kassor, vilka är dem? Vill de sätta dit människor? Vill de driva människor till döden? Precis lika hänsynslösa är dem, som de som arbetar på Försäkringskassan och jagar de sjuka i Sverige. Sverige är inte någon välfärdsstat längre. Den röd-gröna regeringen verkar inte gjort någon skillnad, snarare tvärtom. Eller är det effekterna av alliansens politik vi ser hos både A-kassa och Försäkringskassa? Ska alla tvingas ut i rännstenen? Tvingas till skilsmässa? Tvingas till konkurs, tvingas från hus och hem, tvingas in i fattigdom? Kanske blir resultatet hemlöshet? Är det var Sveriges regering vill? Avsätt alla politiker i Sverige. Misstroendeförklara hela riksdagen.

Riksdagen säljer ut välfärden, låter privata aktörer agera som de vill på arbetsmarknaden. Nu jagas avslutade provanställda med liv och lem, de ska ut ur a-kassan, alla som inte platsar på robotmarknaden. Svenska robotmarknaden där assimilering verkar vara visan. Gör du inte “comply” så ska du ut! Det är den nya devisen. Socialbidrag och evig fattigdom verkar vara det som idioterna vill! De vill att du ska bli fattig, ifall du inte lyckas få mer än timanställningar eller arbetslöshet. Fan dig om du stämplar upp, du duger inte.

Vill de driva de sjuka och arbetslösa utför ättestupan? Politiken de för säger sitt tydliga språk. Idioter regerar, blå-grön-röd röra. Antingen är de idioter och fattar inte vad de gör, eller så är de djävlar som dansar hela vägen till helvetet och vet precis vad dem gör. Välfärden är ett skämt, den finns inte. Dina skattepengar, försäkringspengar osv. är bara stulna helt enkelt. De har lurat dig att tro på att välfärdsstaten finns. Den finns inte. Arbetslösa får inte sin försäkring, för a-kassan försöker hindra de mest ärliga raka människorna från att få a-kassa. Arbetslösa behandlas som kriminella, fastän de varit lagliga och gjort allting rätt.

De blå-gröna högervridna partierna slickar röv på rasisterna, men det är bara deras sanna jag som visas. Sverige har ofta sagt rätt saker politiskt, men sanningen är en annan. Du accepteras bara om du blir så där lagom Svensson, en ja-sägande robot som inte säger vad du tycker. Jag har slutat bry mig. Jag tänker här efter alltid säga vad jag tycker. Jag tycker politikerna i Sverige blivit fega. De borde också säga vad de verkligen tycker, i massmedia, och inte bara bakom stängda dörrar som många gör idag. Massmedia är bara fullt med “perfektion”, en idealiserad bild som inte ens är sann. Det som utges som sanningar är ofta avarterna om negativt. Men de vardagliga lögnerna får vi inte se i media.

Sanningssägare har inte plats i Sverige, Sveriges makt hatar dem. Sverige är ett hemskt samhälle. Ingen humanitet finns längre. Robots obey, kunde staten lika gärna skrika.

Sverige är en lögn. Allt du ser är bara en illusion. Sverige finns inte. Inte på riktigt. För om det funnits på riktigt så skulle “lagom”-fasaden försvunnit för länge sedan. Sverige är inte lagom. Sverige är kväst.

Så där sitter du, a-kassehandläggare och försäkringskassehandläggare och tror ni gör världen något nobelt? Se er själva i spegeln, säg att det ni gör är gott. Säg att ni gör gott för mänskligheten. Tror du på dina egna lögner? Se dig i spegeln, möt dig själv, vill du det? Vill du bli arbetslös eller sjuk och träffa en sån som dig själv? Om du inte vill det, då kanske du ska börja omvärdera vad du gör med andras liv. Jag vill att alla a-kassehandläggare och försäkringskassehandläggare ska drabbas av arbetslöshet och sjukdom och själva få uppleva en som är som dem. Gott till dem goda och ont till dem onda. Vi får väl se vilket som drabbar dig.

Categories: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,